Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Rhino-Products er en ny spiller på markedet af professionelt last og tagsystemer, til varebiler. Produkterne er alle nemme at montere på køretøjet og alle er crash-
testet af Millbrook i England og ligeledes testet af TüV i Tyskland. For optimal kørekomfort og driftøkonomi er produkterne  testet i vindtunnel hvor aerodynamikken optimeres og støjudviklingen reduceres.

Rhino-Products fremstiller forskellige produkter til varevogne:

MODULAR lastkurve med standardmonteret rulle bagtil. Lastkurvene produceres i 4 forskellige bredder: 1.250, 1.400, 1.600 & 1.800 mm.

DELTA laststænger, der reducerer vindstøj med op til 60 % og vindmodstand op til 30 % i forhold til de kendte produkter på markedet.

SAFESTOW stigeholder som ukompliceret og nemt sikrer læsse- og losse-processen, specielt til kunder der kører og arbejder alene. SAFESTOW produceres også i en Heavy-duty version til randvæsener.

PIPE Tube er en suveræn opbevaringsmulighed for alle der transporterer rør.
Den er forsynet med mulighed for åbning i begge ender, for nem betjening og findes i 2, 3 4 & 5 meters længder.

Dette er blot nogle af Rhino-Products muligheder. Vi hjælper gerne med at foreslå det rigtigte Rhino-produkt til din opgave og dit køretøj.

Besøg fabrikkens hjemmeside: www.rhinoproducts.eu og bliv mere inspireret.
Se også vores vejledende prisliste og vogn-guide under menuen DOWNLOAD.

 

Hosted by Aventio.dk