Rhino products

Rhino-Products er førende på markedet af professionelt last og tagsystemer, til varebiler. 

Produkterne er alle nemme at montere på køretøjet og alle er crash-testet af Millbrook i England og ligeledes testet af TüV i Tyskland. For optimal kørekomfort og driftsøkonomi er produkterne testet i vindtunnel hvor aerodynamikken optimeres og støjudviklingen reduceres.

Rhino-Products fremstiller forskellige produkter til varevogne:

ALUMINIUM RACK lastkurve er op til 25% lettere end lastkurve i stål men er lige så robuste. Der er på alle lastkurve en rulle monteret i fuld bredde bagtil. 

Tilgængelig i 4 forskellige bredder: 1,25 - 1,4 - 1,6 - 1,8 m.

​​

KAMMBAR laststænger er en nyudvikling og med et mere aerodynamisk design og dermed mindre brændstofforbrug. Fremstillet i anodiseret aluminium og korroderer ikke. Én enkelt laststang kan belastes med op til 75 kg. Til hvert sæt laststænger medfølger altid 2 par laststop. 

TOWSTEP / TOWSTEP DUO er bagtrin til varevogne monteret med træk. Fås i 2 versioner, hvor den ene består af 3 trin inkl. 1 aftagelig og den anden består af 2 fastmonterede trin. Det er muligt at bestille bagtrin enten med eller uden baksensorer. 


SAFESTOW 4 stigeholder som ukompliceret og nemt sikrer læsse- og losse-processen, specielt til kunder der kører og arbejder alene. SAFESTOW produceres også i en Heavy-duty version til brandvæsener.

PIPE Tube er en suveræn opbevaringsmulighed for alle der transporterer rør.

Den er forsynet med mulighed for åbning i begge ender, for nem betjening og findes i 2 - 3 - 4 - 5 meters længder.

Dette er blot nogle af Rhino-Products muligheder. Værktøjscenteret hjælper gerne med at foreslå det rigtige Rhino-produkt til din opgave og dit køretøj.

Besøg fabrikkens hjemmeside: www.rhinoproducts.eu og bliv inspireret.

Se også vores vejledende prisliste og vogn-guide under menuen DOWNLOAD.

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt