Historien bag Værktøjscenteret ApS

I kølvandet på Sanistål A/S overtagelse af Brødrene Vestergaard A/S, finder 3 gamle kolleger sammen i slutningen af 2003, om at åbne Værktøjscentret ApS.

Værktøjscentret ApS. blev etableret den 11. november 2003 og den 1. januar 2004 overtager man alle aktiverne i firmaet Carl I Boeck A/S og flytter ind i deres lokalitet på Vejlesvinget 5 i Vallensbæk Strand.

Dette bliver afsættet til en fleksibel butik, der med stort know-how betjener håndværk og industrikunder i området omkring Storkøbenhavn.

I maj måned 2007 udvides aktiviteterne yderligere med VTC Engros-delen, hvorfra man betjener kunder i den etablerede værktøjs- og karrosseribranche med egne agenturer i Danmark. Hovedvægten af forretningen ligger på Zevim Bilindretning, Wistra surringer, GEKO & Eisemann generatorer, GT-line værktøjstasker og Explorercases.

I 2021 blev Hollandske Zevim bilindretning og Litauske Wistra Cargo Control også repræsenteret af VTC på det Danske marked.

I 2022 er også den Belgiske producent Mobietec, der leverer tagbars, tagbagagebærere samt glasracks, blevet repræsenteret i Danmark af VTC.

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt